SUBARU SOLTERRA, zcela nové čistě elektrické SUV

SUBARU SOLTERRA, zcela nové čistě elektrické SUV

Subaru naznačuje podobu prvního čistě elektrického SUV. Subaru Europe, evropská dceřiná společnost Subaru Corporation oznámila, že před globálním představením prvního nového elektrického SUV značky Subaru spustila webové stránky, které budou sloužit jako upoutávka na něj. Aktuální informace tak naleznete na adrese: subaru-global.com/solterra/en/.

   

Solterra je první ELEKTRO SUV, které zdolá jakýkoliv terén za každého počasí. Standardní symetrický pohon všech kol a dostatečná světlá výška předurčují Sollteru pro vaše dobrodružství. Elektromobil s jistotou, že jste v bezpečí Subaru. Od značky, která má 96% svých prodaných vozidel za posledních 10 let stále na silnicích i dnes. Naše dosud technologicky nejvyspělejší Subaru. Solterra je tichá, prostorná a bohatě vybavená veškerou užitečnou technologií, kterou pro moderní SUV potřebujete. Je skvělý pocit, že můžete prozkoumávat přírodu, aniž byste zanechali negativní stopu. Všichni chceme udělat to nejlepší pro přírodu a pro ty, které milujeme. Jako skutečné vozidlo s nulovými emisemi vám Subaru Solterra umožní obojí.

   

Jméno Solterra vzniklo spojením slov Sol a Terra, latinských názvů Slunce a Země. Symbolizuje spojení člověka s přírodou a zároveň cíl vytvořit plnohodnotné SUV od Subaru schopné i jízdy v terénu. Solterra se coby globální model začne prodávat v Evropě, Spojených státech, Kanadě, Japonsku a Číně během příštího roku.

 

Publikováno 15. 9. 2021
 

Nahoru